お客様へ
開店25年目を迎えて
鉄板焼Fujiは今年で25年目を迎えました。
様々なことがこの25年で変わりましたが、開店当初から変わっていないものはお客様に対する想いです。
美味しいものを、安く手軽にお客様に召し上がっていただく。大人だけでなく子供も一緒に、家族全員で美味しいものを囲んで楽しんでいただく。
その想いは今も変わっていません。そしてこれからも変えずに精進していきます。
富士铁板烧今年迎来了成立 25 周年。
过去 25 年里,很多事情都发生了变化,但自我们开业以来没有改变的一件事是我们对客户的承诺。
让顾客轻松、廉价地享受美味佳肴。全家人,不仅是大人,还有孩子,都可以一起享受美味佳肴。
这种感觉直到现在也没有改变。我们将在不改变的情况下不断改进。
This year marks the 25th anniversary of Teppanyaki Fuji.
Many things have changed in those 25 years, but one thing that has not changed since we first opened is our feelings for our customers.
To provide our customers with delicious food at affordable prices and in an easy-to-use environment. To provide an environment where the whole family, both adults and children, can gather together and enjoy delicious food.
That feeling has not changed to this day. And we will continue to work hard without changing.
手軽にステーキを楽しめるお店を目指して
私がこの店を開店させた時は、3人の子育てが終わりかけた時期でした。
子供とはいろいろなお店にご飯を食べにいきましたが、ステーキなどの高級な食べ物を扱うお店には行ったことがありませんでした。頂きもののステーキは子供に食べさせたことがありますが、高級なお店にはなかなか子供をつれていけませんよね。
でも美味しいものは子供も好きなので、できる事ならステーキも食べさせてあげたいですよね。
当我开这家店时,我刚刚抚养完三个孩子。
我和孩子们出去吃过各种各样的餐馆,但我们从来没有去过一家卖牛排等高档食品的餐馆。我曾经送给孩子一块牛排作为礼物,但带孩子去高档餐厅很难。
不过孩子们也喜欢好吃的东西,所以如果可以的话,我也想给他们吃牛排。
When I opened this restaurant, I was nearing the end of raising my three children.
I'd gone out to eat at lots of different restaurants with my children, but we'd never been to a place that served high-end food like steak. I'd treated my children to some steak that I'd been given as a gift, but it's hard to take kids to high-end restaurants.
But kids like tasty food, so I'd like to treat them to steak if I could.
そんな経験からお店を出すと決めたとき、「手軽にステーキを楽しめるお店」を作ろうと考えました。ステーキハウスほど高くない値段で、ステーキやそばめしなど神戸の美味しいものを、大人も子供も一緒に楽しめるお店を作りたい。
私が過去に「そんなお店があればよいな」と思っていたお店を作ろうと思いました。
Fujiにはステーキハウスのような高級感はありません。
派手なパフォーマンスもありません。
でもゆったりとお料理を楽しんでいただけるような雰囲気があるはずです。
当我基于这次经验决定开一家餐厅时,我想到了创建一家人们可以轻松享用牛排的餐厅。我想创建一家餐厅,大人和孩子都可以享受神户的美味佳肴,例如牛排和荞麦面,而且价格不像牛排馆那么贵。
我决定创建一家我过去曾想过的商店,“我希望有一家这样的商店。”
富士没有牛排馆的奢华感觉。
也没有华丽的表演。
但是,应该有一个可以让您放松并享受用餐的氛围。
When I decided to open a restaurant based on this experience, I thought of opening a restaurant where people could casually enjoy steak. I wanted to create a restaurant where adults and children alike could enjoy delicious Kobe food, such as steak and sobameshi, at prices not as expensive as those in a steakhouse.
I wanted to create a restaurant that I had thought in the past, "I wish there was a restaurant like that."
Fuji does not have the luxury feel of a steakhouse.
There are no flashy performances, either.
But I wanted it to have an atmosphere where people could relax and enjoy their food.
ぜひ鉄板焼Fujiで楽しい時間を過ごしていただければと思います。
鉄板焼Fuji 店主
我们希望您在富士铁板烧度过愉快的时光。
铁板烧富士老板
I hope you have a great time at Teppanyaki Fuji.
Owner of Teppanyaki Fuji